Selasa, 24 Februari 2015

Forudsigelse Manchester City vs Barcelona

 Forudsigelse Manchester City vs Barcelona

Forudsigelse Manchester City vs Barcelona, ​​som fandt sted på Etihad Stadion-Manchester 02:45 I den avancerede match i Champions League, som vil samle hold af Manchester City Vs Barcelona, ​​som fandt sted på Etihad Stadium, senere menes at blive kørt spændende og hårde. Tidligere de to hold har mødt 4 gange og fra mødet, lykkedes begge hold at vise sin bedste præstation med lige plukke 2 sejre og 2 nederlag sluge.

The Citizen formået at plukke to store sejre i træk i den hjemlige liga, når mødet med Stoke City 4-1 og Newcastle 5-0 sidste. Coach Manuel Pellegrini er fortrolig med 2 sejre, vil plejebørn selvtillid stige og klar til at gennemføre den Champions League, når de vært for ankomsten af ​​gæster en af ​​de spanske giganter Barcelona.

Selvom holdet ikke vandt i Champions League sidste sæson over Barcelona, ​​men med den indsats af spillerne og bedre ydelse af holdet, træneren Pellegrini er optimistisk hans hold vil være i stand til at tjene spillet af Barcelona og de besøgende vil være i stand til at levere en sejr for tilhængerne, når spillet blev holdt direkte på Etihad Stadium.

Imens dikubu de besøgende på Barcelona, ​​selvfølgelig, holdet vil ikke give væk sejr for værterne Manchester City. Holdet vil udføre på nogen måde for at give sejren i turen til Etihad Stadium.

Sejren er bestemt meget vigtigt for holdet træner Luis Enrique i spillet denne gang, for at lette overgangen team til at være i stand til at kvalificere sig til næste runde i Champions League i denne sæson. Med formået at plukke to sejre i træk i Champions League sidste sæson på The Citizen, Massey et al tror vil vende tilbage til at gentage det øjeblik, selvom bestemt ikke være en let sejr vindes af det hold af Manchester City.

Meget interessant spil til at bringe de to kandidater mellem Manchester City mod Barcelona i Champions League og UEFA Champions League vil blive afholdt på Etihad Stadium (Manchester) den 25. februar 2015 14:45. I det foregående møde lidt Manchester City et nederlag, mens du spiller i Barcelona hold hovedkvarter og senere mulighed for teamet af Manchester City hævne nederlaget.

Til teamet af Manchester City i Premier League konkurrence lykkedes i går at slå Newcastle team med en score på 5-0 hjemme til Manchester City-spiller, og nu vil stå over Barcelona hold, der er en temmelig hård modstander. Men træneren M. Pellegrini sagde på dette møde vil give hans side en voldsom modstand til sejr hævnede nederlaget opnået ved to møder i sidste sæson.

Mens gæsterne Barcelona sidste fem spil vellykket rekord sejr med 4 gange i træk og måtte besejre én gang hjemme til Malaga hold i går. I denne uge holdet gjort af Luis Enrique vil snart komme til hovedkvarteret for Manchester City og selvfølgelig spillerne har skabt et mønster af godt spil at dominere resultaterne af en fuldstændig sejr i UEFA Champions League konkurrence. Hvor Ligabola303 ville forudsige denne kamp vil blive vundet af det hold af Manchester City selv, der fungerer som vært.

Head 2 Hoved Manchester City vs Barcelona:

Mar 13, 2014 Barcelona 2-1 Manchester City
19 feb 2014 Manchester City 0-2 Barcelona
20 Aug 2009 Barcelona 0-1 Manchester City
10 Aug 2003 Manchester City 2-1 Barcelona

5 Seneste kamp Manchester City:

Feb 22, 2015 Manchester City 5-0 Newcastle
12 Feb 2015 Stoke City 1-4 Manchester City
7 FEBRUAR 2015 Manchester City 1-1 Hull City
1 FEBRUAR 2015 Chelsea 1-1 Manchester City
24 januar 2015 Manchester City 0-2 Middlesbrough

5 Seneste kamp Barcelona:

21 feb 2015 Barcelona 0-1 Malaga
15 februar, 2015 Barcelona 5-0 Levante
Februar 12, 2015 Barcelona 3-1 Villarreal
9 Februar 2015 Athletic Bilbao 2-5 Barcelona
2 feb 2015 Barcelona 3-2 Villarreal

Teams Manchester City vs Barcelona:

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Y Toure, Silva, Dzeko, Aguero.

Barcelona: Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Rafinha, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.

Forudsigelse Score Manchester City vs Barcelona: 2-1

Manchester City vs Barcelona

Handicap = 1/4: 0

Over / Under = 2 3/4

Forudsigelser Win = 55% - 45%
Lihat Prediksi Lengkap/Sumber Dari webet webet188.com :

Share:

0 komentar:

Posting Komentar

Diberdayakan oleh Blogger.